Green peel

Green Peel er en peeling baseret på helt naturlige ingredienser. De døde hudceller fjernes og blodcirkulationen stimuleres. Som et resultat er hudens næringsstoftilførsel optimeret. Produktionen af ​​kollagen- og elastinfibre udløses, og bindevævet strammes.

The Original GREEN PEEL®

The Original GREEN PEEL® herbal peeling. A natural winner
Inibeauty

The Original GREEN PEEL®

Få Green Peel Behandling hos Inibeauty og mærk forskellen
Inibeauty

GREEN PEEL® Classic 

Forny din hud på kun 5 dage – uden skadelige bivirkninger. 

Ren urtebehandling helt fri for syre – og syntetiske ingredienser.​
Kan mindske eller fjerne:

 • ar og uregelmæssigheder i huden
 • pigmentering og graviditetsskjolder
 • rynker og slap hud
 • linier og tørhed
 • akne og bumser generelt
 • grov hud
 • åbne porer
 • moden og tør hud
 • sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
 • normal hud der trænger til et opfriskende kick

Om Green Peel® Classic: Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse og aktiverer hudens eget stofskifte: På kun 5 dage vil din hud fornyes.

Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv fra inden.
På 5-7 dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Green Peel® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser som indeholder: Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.

Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og du vil kort herefter opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en hel del fra person til person. Det mest almindelige er at størstedelen af afskalningen tager ca. 2-3 dage. Nogen får ikke en synlig afskalning. Men resultatet udebliver aldrig.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I de næste 6-8 uger efter skal du undgå direkte sollys i ansigtet og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis du er i solen. Tænk på det som en ny baby hud. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!

De første 5-6 dage efter behandlingen:
Før efterbehandlingen

 

Du skal bruge følgende hjemmepleje hver dag indtil vi ses til din Green Peel® efterbehandling på klinikken: Herbal Care Lotion på vat, 3 x dagligt, altid være forsigtigt med at rense og fugte huden). Den anbefalede creme er Special Care Creme eller Special Regulating Creme, blandet med knap samme mængde af den farvede creme (Blemish Balm) disse 2 cremer, bladet sammen, bruges 5-8 gange dagligt hver gang du er begyndende tør, INDTIL du begynder at afskalle let, så kan du trappe ned til ca. 3-4 gange dagligt, stadig er pejlemærket at smøre hver gang du er begyndende tør. Dette vil være individuelt. Så husk at mærke efter. Husk også, at tage alle dine efterpleje produkter og vat med dig på job mm.

 • Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen, og dermed også dit resultat (du må gerne tage brusebad fra halsen og ned). Ved at undgå vand, dannes der mere collagen, som gør din hud stærkere og fastere. Du bruger i stedet for vand, en speciel urte lotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.
 • Hård træning som du sveder af, SKAL udlades indtil huden er færdig med at afskalle. Blid yoga og små træningsøvelser er fint.
 • Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.
 • Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at lægge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel® Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille Green Peel® efterbehandling 5-6 dage efter.

6-8 uger efter behandlingen:

 • Du må naturligvis gerne være udenfor, men det er vigtigt at du undgår at få direkte sollys i ansigtet i 6-8 uger efter din behandling. Du skal i den periode bruge plejende ansigtscreme med høj solfaktor for at skåne din nye fine hud. Cremen skal være uden syntetisk parfume, mineralsk olie, parabener og syre, jeg har veganske produkter på klinikken som jeg anbefaler. Jeg anbefaler også at du bruger kasket, bucket hat eller lignende når du er ude. Du kan få ekstra gode resultater ved at
 • Spise gerne følgende gode kosttilskud fra en helsekost: Multivitamin-mineral tilskud, ekstra C-vitamin til at genopbygge celler og væv, samt ekstra E-vitamin i en kortere periode hvis du får behandlet ar. Overvej også en af de gode støttende eller udrensende teer fra Susanne Melchiorsen som jeg har på hylden, der går ind på de forskellige organer og kropssystemer.

Green Peel Classic 
Varighed 75 min.
Pris: 1995kr. ‘
Inkl. Start kit og efterbehandling 

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden:

 • forbedrer cirkulationen i bleg eller (sol)skadet hud
 • fjerner alle de triste døde hudceller og stimulerer dine celler til hurtigere fornyelse
 • formindske de første linier og rynker
 • hjælper kroppen til udrensning af affaldsstoffer og frie radikaler
 • forbedrer pigmentering/mørke skjolder

Efter peelingen – afhængig af hudens tilstand – vil der være let rødme og muligvis en let stikkende/snurrende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en lille afskalning/afnulring af huden, i løbet af de næste få dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Du behøves ikke specielle hjemmeplejeprodukter til Green Peel Energy, men hvis din hud er meget tør, følsom, eller du har akne, vil jeg anbefale dig hvordan du kan pleje den ekstra, for at få et fuldendt resultat.​

GREEN PEEL® Energy

Green Peel Energy Inibeauty

Green Peel Energy 
Varighed 60 min.
Pris: 1195kr. 

 

GREEN PEEL® Fresh up 

Green peel Fresh up

En opfriskende peeling der kan bruges op til en fest, eller stor begivenhed. Fx. et bryllup.

Her afskaller huden slet ikke, men får den FLOTTESTE glød og ser dejlig opfrisket ud. Resultatet af gløden er størst dagene efter peelingen, og holder ca. 1 uge. Udover gløden vil du have glæde af en glattere hudoverflade som et længerevarende resultat.

Green Peel Classic 
Varighed 75 min.
Pris: 695kr.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Send en mail og fortæl mig hvilket resultat du ønsker dig, eller ring direkte til 91 61 55 37  så jeg kan guide dig i om Green Peel kan hjælpe din hud.