Ansigtsmaske

En tip fra Joana Vargas

Pisk denne hjemmelavede ansigtsmaske til hudpleje fra Joanna Vargas, en berømthedsfacialist i New York City, for at forbedre hudens vibration. “Det er beroligende og strammer porerne,” siger hun. “Hvis du vil have ekstra eksfoliering, skal du tilføje to spiseskefulde mandelkraft og skrubbe formlen på huden, inden den efterlades som en maske – din hud vil stråle!”
1/2 kop yoghurt

1/2 kop moset jordbær

1/4 kop honning
Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Påfør ansigt og hals, undgå øjenområdet. Lad virke i fem minutter, og skyl derefter.

Behandlinger

Hårfjerning med tråd

Threading er metode, hvor en fin bomuldstråd anvendes til at fjerne hårene i ansigtet. Man kan fjerne flere hår af gangen og metoden er langt mere skånsom end traditionelle hårfjerningsmetoder. Huden i ansigtet er sensitiv og threading kan derfor anvendes med stor fordel.

 Hvorfor kan man vælge threading

Threading er en populær hårfjerningsmetode både blandt mænd og kvinder, hvilket der er mange årsager til:

 • Metoden er sikker og skader ikke huden på samme måde som eks. epilator, laser eller hårfjernings-cremer.
 • Det er især velegnet til personer med sensitiv hud.
 • Threading er effektiv til både at fjerne tykke og grove hår samt kort, tynde og fine hår. Dette giver en klar fordel i forhold til øvrige hårfjerningsmetoder.
 • I modsætning til pincet, kan threading fjerne en hel linie hår på én gang, hvilket gør det meget hurtigere og resultatet bliver langt pænere.
 • Metoden kan bruges til at fremhæve brynet kurve, tilføje form eller definerer brynets udseende.
 • hudirritation, -udslæt eller kraftig rødmen, undgås med threadingsmetoden.
 • Threading fjerner hårene fra roden og anvendes metoden på hyppig basis, vil hårrødderne svækkes. Du vil derfor over tid opleve at hårvæksten reduceres og at de nye fremkommende hår vil være tyndere og meget finere.
 • Med threading er du hårfri i 2-4 uger, afhængig af din hårvækstcyklus.

Disse mange fordele gør threading til en effektive metode til hårfjerning i ansigtet. Hvis du ønsker et perfekt resultat så skulle du overveje threading. Du kan se vores behandlinger og priser nedenfor.

Threading af Overlæbe 

Threading af øjenbryn 

Threading af hele ansigtet inklusiv øjenbryn

Threading af hele ansigtet inklusiv underhage

Din velvære

Hvorfor skal du passe på dig selv

Velvære

Mange opfatter wellness og velvære som en luksuriøs behandling af dem selv, som man kun skal gøre for sjov, underforstået at det er noget vi sagtens kan undvære og at det ikke har nogen langvarig effekt. Vi kender det fra mange situationer. Hvis man drikker et glas god vin, så kan man sige at det er noget man sagtens kunne undvære, og det har ikke nogen langvarig effekt. Så snart alkoholens virkning har fortaget sig, så har vinen ikke længere nogen fysisk virkning på kroppen.

Men hvis man fx drikker en god vin til noget lækkert mad, og i godt selskab med andre mennesker, så kan fornøjelsen ved denne vin pludselig have flere dimensioner. Ud over alkoholens virkning, kan der også blive frigivet lykkehormoner i hjernen. Situationen kan altså være med til at ændre kemien i kroppen. Hvis situationen har været særligt positiv, kan den måske give et varigt minde i vores hukommelse.

Med en micro-dermabration diamant-hudsliber fjerner man det yderste af epidermis, så huden fremstår klar og fornyet. Huden ser derved straks flottere ud på overfladen, og der vil blive sat skub i dannelsen af nye friske celler.

Det er som en peeling/exfoliering af huden – blot kraftigere end en almindelig peeling.

BEHANDLING MED HUDSLIBNING 

Diamant hudslibning er en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller. En diamant hudslibning føles faktisk mest som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud. Behandling giver en forbedring, der allerede er synlig efter første behandling:

 • Giver huden et sundere og friskere look
 • Ensarter og udglatter huden
 • Reducerer rynker
 • Reducerer pigmentforandringer
 • Mindsker porer og ar
 • Forebygger uren hud (dog anbefales ikke ved meget aktive akne) af huden er god mod:

Hudslibning er en blid og behaglig behandling, og selv de meget sarte hudtyper kan behandles. Let rødmen kan forekomme umiddelbart efter en behandling, foretager sig dog efter et par timer. Solbadning frarådes i 2-3 uger efter behandligen og høj solbeskyttelses faktor anbefales under hele kurforløbet.

Vigtigt! Det mest optimale resultat opnås bedst ved at foretage et kurforløb på 3-6 behandlinger, med et interval på 7-10 dages mellemrum, behandlingerne kan dog godt tages enkeltvis. Derefter skal behandlingen yderligere vedligeholdelse ca. hver 6-8 uge.

DIAMANTHUDSLIBNING   60 MIN             680kr

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrens af ansigt, hudanalyse samt vejledning, let peeling, diamantslibning, serum, maske, afsluttende serum, dagcreme, øjencreme og spf. 

Even complexion/ Pigmentering

65 min.
Velegnet til hudtyper med hyperpigmentering, solskader, pigmentpletter og ufuldkommenheder. Lysner og udjævner hudens farve, reducere ar, samt bekæmper tegn på aldring. Behandlingen inkludere: Dobbelt afrensning, påføres Uni Peel 60% i 15 min. Massage af ansigt, hals, decolté og skuldre, maske. Afsluttende  serum, creme, UV beskyttelse.

675 kr.

Anti age / Intense Age recovery

65 min. Denne behandling er den ultimative anti-age behandling til moden og rynket hud (50+). Huden fremstår efter behandlingen opstrammet og dybe og fine linjer og rynker er væsentligt reduceret. BEHANDLINGEN INKLUDERE: Dobbelt afrensning, påføres Youth peeling 50% i 15 min. Massage af ansigts, hals, decolté, skulder, maske. Afsluttende serum, creme, UV beskyttelse.

675kr.

Sebo Regulating / Urenhud

55 min. Denne behandling er særligt velegnet til personer med Akne, voksne som unge kan have gavn af denne behandling. Den renser huden, udtørre bumser og urenheder, strammer porerne og reducere produktionen af talg/sebum og bekæmpe nye udbrud. BEHANDLINGEN INKLUDERE: Dobbelt afrensning, påføres Sebu-peel 35% i 15 min. Dybderens, maske. Afsluttende serum, creme, UV beskyttelse.

650kr.

lash lift bryn

Mini Ansigtsbehandling

Gratis Hud Analyse

30 min.
Dobbeltafrensning, peeling/scrub, maske, og afsluttende produkter

*Gratis  Hud analyse 

   Pris: 350kr. 
Ansigtsbehandlinger, lashlift og kropsbehandlinger

Teen Ansigts behandling

Gratis Hud Analyse

45 min.
Dobbeltafrensning, scrub/peeling, dybderens, afsluttende produkter. 

*Gratis Hud analyse 

Pris 425kr
Ansigtsbehandling

Klassiske Ansigts behandling

Gratis Hud Analyse

60 min.
Dobbeltafrensning, scrub, let dybderens, massage, maske og afsluttende produkter

*Gratis Hud analyse

Pris : 525kr. 

Ultima stress relief ansigtsbehandling

Massage

70 min.
Behandling og produkter tilpasses netop din huds behov og er derfor velegnet til flere hudtyper og tilstande. Behandlingen inkludere: Rygmassage 15 min, Dobbelt afrensning af huden, Peeling, Let dybderens Ansigtsmassage Massage af nakke, skuldre og decolté Maske tilpasset hudens behov Afsluttende serum, creme, Spf
699 kr.

Coming soon - Snart mange flere artikler